سوم راهنمایی
سوم راهنمایی
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید

____________________
آرشیو

خرداد 1391

ارديبهشت 1391

____________________
مطالب اخیر

زبان
سلام
دینی
تشابه(کلاس سوم)
کتاب هایی که برای شب امتحانی ها خوبه!!!!
ریاضی
نکاتی برای غلبه بر استرس امتحان
شعر طنز شبهای امتحان
سوالات واحد 7 / خوراک و پوشاک پایه ی سوم راهنمایی
سوالات واحد 2 کتاب سال سوم راهنمایی (حرفه)
آموزش زبان درس6
درس دوم ضماير مفعولي و قيود تكرار (انگلیسی)
قواعد و تمرینات درس اول عربی سوم راهنمایی
جزوه ادبیات فارسی سال سوم راهنمایی
طنز دانشجویی
اس ام اس امتحانات
شعر طنز درس ریاضی
شعر ریاضی
تاریخچه تقلب و روشهای آن
عجایب ۱۳…آیا می دانستید؟

____________________
نویسنده

محمد رضا

____________________
لینک ها

حمل ماینر از چین به ایران

حمل از چین

پاسور طلا

الوقلیون

____________________
لینک ها

پاتوق دختروپسرای ايروني

وب سایت دبيرستان علامه حلی

اموزش زبان

اموزش ریاضیات دوره ی راهنمایی

اموزش تاریخ

علمی.تاریخی و سرگرک کننده

علوم را آسان بیاموزیم

ریاضی را اسان بیاموزیم

علامه طباطبایی

مدرسه ی راهنمایی ابوذر

ردیاب خودرو


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان سوم راهنمایی و آدرس 3rahnamae.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





____________________
امکانات

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 9
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 20
بازدید ماه : 81
بازدید کل : 26931
تعداد مطالب : 70
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

جمعه 22 ارديبهشت 1391برچسب:,

سوالات واحد 7 / خوراک و پوشاک پایه ی سوم راهنمایی

- غذای مناسب علاوه بر رفع گرسنگی چه ویژگیهای دیگری نیز باید داشته باشد؟

انرژی لازم برای کارو فعالیت و مواد کافی برای سلامتی و شادابی ؛ رشد , تکامل و ترمیم بدن را داشته باشد.

2- چنان چه هر یک از مواد غذایی به مقدار کمتر یا بیش تر از حد نیاز به بدن برسد چه مسائلی پیش خواهد آمد؟

باعث اختلال در رشد جسمی و ذهنی کودکان و نواجوانان به دلیل کمبود بعضی مواد مغذی لازم مثل پروتئین ها یا چاقی در اثر استفاده ی بیش از حد مواد غذایی که خود عامل بسیاری از بیماری هاست.

3- دسترسی مردم به مواد غذایی و نحوه ی استفاده از آن ها در مناطق مختلف به چه عواملی بستگی دارد؟

آب و هوا – تولیدات منطقه – وضعیت اقتصادی – آداب و رسوم – مذهب – عادت های غذایی هر منطقه

4- با توجه به نقش اصلی مواد غذایی در بدن آن ها را به پنج گروه اصلی و یک گروه فرعی تقسیم کرده اند آنها را فقط نام ببرید؟

گروه نان – گروه میوه ها – گروه سبزی ها – گروه گوشت و حبوبات – گروه شیر و لبنیات و گروه متفرقه شامل: چربی ها – قند ها و مواد افزودنی

5- برنامه غذایی روزانه باید شامل همه ی گروه های غذایی در اندازه ی مورد نیاز باشد. صحیح غلط

6- مقدار مصرف مواد غذایی گروه متفرقه باید بسیار کم و محدود باشد. صحیح غلط

7- احتیاجات غذایی انسان در همه ی مراحل زندگی یکسان نیست. صحیح غلط

8- مناسب ترین غذا برای کودک تا سن شش ماهگی چیست؟ شیر مادر

9- در صورتی که کودک به هر دلیل از شیرمادر محروم باشد نیازهای غذایی او از طریق ................ تامین می شود. ( شیر مصنوعی )

10- کودک از شش ماهگی به بعد علاوه بر شیر مادر به ................ احتیاج دارد. ( غذای کمکی )

11- هر فرد در دوران مدرسه به چند وعده غذا نیاز دارد؟ سه وعده غذای اصلی و دو میان وعده

12- اهمیت صرف صبحانه برای نوجوانان را بنویسید؟

افرادی که قبل از رفتن به مدرسه به قدر کافی صبحانه می خورند, با دقت و تمرکز بیش تری در کلاس عمل کرده و بهره هوشی بالاتری دارند.

13- چرا باید نوجوانان از انواع مواد غذایی به خصوص شیر و لبنیات استفاده کنند؟ به دلیل سوخت و ساز بدن , سرعت رشد و تکامل به ویژه رشد عضلانی و استخوانی

14- میان وعده ای که نوجوانان به عنوان بخشی از انرژی مورد نیاز بدن خود مصرف می کنند چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

به جای استفاده از مواد غذایی کم ارزش و مضر ( شور , چرب و یا زیاد شیرین ) باید از انواع میوه های تازه , شیر , پنیر , کره و تخم مرغ استفاده کند.

15- عادت های بد غذایی در دوران نوجوانی زمینه را برای بروز چه بیماری هایی در دوران بزرگسالی فراهم می کند؟ بیماری های قلبی و عروقی , فشار خون , انواع سرطان

16- مادران در دوران بارداری از چه نوع غذاهایی باید استفاده کنند؟

در این دوران مادران به کالری بیشتری نیاز دارند و باید روزانه از : شیر , گوشت و تخم مرغ , انواع میوه و سبزی , نان و غلات استفاده کنند.

17- نیازهای مادران در دوران شیردهی از دوران بارداری نیز بیش تر است. صحیح غلط

18- در دوران شیردهی مادران از چه غذاهایی باید بیشتر استفاده کنند؟

ان ها علاوه بر سایر مواد غذایی باید از شیر و لبنیات بیش تری استفاده کنند.

19- هدف از غذا خوردن چیست؟

هدف از غذا خوردن , فقط سیر شدن و رفع نیازهای جسمی نیست بلکه باید نیازهای روانی و اجتماعی انسان را نیز برطرف کند.

20- غذای خانواده باید با توجه به چه نکاتی تهیه شود؟

با توجه به امکانات , خصوصیات و علایق همه ی افراد خانواده و از راه حلال تهیه شود.

21- محل صرف غذا چگونه باید باشد؟

باید محیطی آرام , تمیز و زیبا باشد و غذا باید همراه سایر افراد خانواده یا دوستان و آشنایان صرف شود.

22- چه عواملی غذا را دل چسب تر و اشتها را بیش تر می کند؟

آراستگی سفره و زیبا و هماهنگ با سایر وسایل و ترتیب چیدن آن ها

23- چند نکته ضروری هنگام غذا خوردن را بنویسید؟

جواب در صفحه ی 136

پوشاک

1- لکه چیست؟ اثر و علامت چرک یا مواد رنگی بر روی پارچه یا هر شئ دیگری را لکه می نامند.

2- لکه گیری را تعریف کنید؟ به روش هایی که برای پاک کردن لکه ها از روی پارچه به کار می رود لکه گیری می گویند.

3-قبل از پاک کردن لکه به چه نکاتی باید توجه کرد؟

نوع و جنس پارچه را شناسایی کنید و سپس به سرعت در صدد لکه زدایی از روی پارچه برایید. زیرا هر چه لکه مدت زمان بیشتری روی پارچه بماند دیرت پاک شده یا اصلا پاک نمی شود.



4- طریقه پاک کردن لکه های زیر را بنویسید؟



لکه شمع: شمع را با لبه ی کارد از روی لباس بتراشید. لکه ی باقیمانده را بین دو ورقه ی خشک کن قرار داده و با اتوی گرم چند لحظه بر روی آن فشار دهید. و سپس با آب جوش و مواد پاک کننده آن را شستشو دهید.

چنانچه لکه پاک نشد از بنزین سفید استفاده کنید



لکه جوهر : در مورد پارچه های سفید از آب ژاول استفاده کنید و در مورد پارچه های رنگی : محل لکه را با محلول جوهر لیمو آغشته کرده و آن را در آفتاب بگذارید. این عمل را تکرار کنید تا لکه کاملا از بین برود.



لکه لاک ناخن: ابتدا پارچه ی نازک شیفونی را روی قسمتی از پارچه که لکه شده است بیندازید و با ابر یا پنبه ای که با استون خیس شده است به شدت فشار دهید سپس پارچه را بشویید.

اگر لکه مقاومت کرد با کمی الکل و چند قطره آمونیاک آن را پاک کنیدو پارچه را با آب داغ بشویید.



لکه آدامس و انواع چسب: بر روی لکه یخ بمالید یا آن را در آب خیلی سرد قرار دهید. سپس آدامس یا چسب را با کارد بتراشید . و پارچه را در مواد پاک کننده خیس کنید.



لکه قهوه یا چای: این لکه ها را باید خیلی زود شست. برای پاک کردن این نوع لکه باید آب جوش را از فاصله ی زیاد روی محل لکه بریزید و سپس این کار را از طرف دیگر نیز تکرار کنید.

اگر لکه باقی ماند روی لکه را گلیسیرین گرم بمالید و بگذارید نیم ساعت بماندو سپس آن را با آب گرم و صابون بشویید.



لکه خون: پارچه را در آب سرد خیس کنید و بعد با آب سرد خوب بشویید.( با مواد شوینده )

اگر لکه مقاومت کرد چند قطره آمونیاک را روی لکه ریخته و سپس آن را بشویید.



5- قبل از شستشو و اتو کشی به چه نکاتی باید توجه کرد؟

اگر لباس ها لکه ای دارند آن را شناسایی و پاک کنیم

چنان چه لباس پارگی یا عیب دیگری دارد باید آن را برطرف کنیم .

لباس ها را بر اساس رنگ و جنس دسته بندی کنیم.

لباس های نوزاد را با لباس های دیگر در یک جا نشویید.

6- روش شستن لباس های نخی و کتانی را توضیح دهید.

ابتدا آن ها به مدت بیست تا سی دقیقه درمحلول آب گرم و صابون یا مواد پاک کننده دیگر خیس کنید و پس از آن لباس ها را شسته و برای اینکه زیاد چروک نشوند از زیاد فشردن آن ها خودداری کرده و آن ها را کمی آب دار آویزان کنید.

7- برای سفید کردن لباس های نخی و کتانی از چه ماده ای استفاده می کنند؟

از محلول رقیق آب ژاول یا هر ماده ی سفید کننده ی دیگری که در بازار موجود است.

8- روش اتو کردن لباس های نخی را توضیح دهید؟

لباس های نخی را نمدار اتو کنید یا اگر خشک شده اند , آن ها را نمدار کنید و یا یک پارچه ی نمناک سفید روی لباس پهن کرده و آن را اتو کنید.

9- روش شستن لباس های پشمی و بافتنی را بنویسید؟

برای شستن لباس های پشمی از آب ولرم استفاده کنید و تا حد امکان از چنگ زدن این گونه لباس ها به هنگام شستشو خودداری کنید.

10- چرا هنگام آب کشی لباس های پشمی مقدار سرکه یا آمونیاک در آب می ریزند؟

برای اینکه لباس ها حالت نمدی به خود نگیرند.

11-چرا نباید لباس های پشمی را در مقابل نور شدید خورشید قرار داد؟

برای اینکه لباس های پشمی مقاومت خود را از دست می دهند.

12- چرا نباید لباس های بافتنی را روی طناب آویزان کرد؟

زیرا تغییر شکل می دهند. بهتر است آن ها را روی پارچه ای نخی و سفید پهن کنید تا خشک شوند.

13- طریقه ی اتو کردن لباس های پشمی را بنویسید؟

برای اتو کردن لباس های پشمی یک پارچه ی نخی را نمناک کرده و روی آن قرار می دهیم تا اتو به طور مستقیم با لباس تماس نداشته باشد. هنگام اتو کردن اتو را روی لباس نکشید بلکه آن را روی پارچه قرار داده و بردارید( بصورت پرس)

14- آیا می توان لباس های بافتنی را اتو کرد؟ چرا؟

خیر , زیرا در بسیاری مواقع باعث تغییر شکل لباس می شود.



 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: